Thuleselskabet af Mads Peder Nordbo

Har du endnu ikke læst Mads Peder Nordbos Odins Labyrint, så må du tage at få det gjort. En flot bog med spænding, action og humor løbende ned ad siderne. Jeg var dog lidt skuffet over slutningen, men nu har Nordbo skrevet en opfølger Thuleselskabet, som snart kommer i handlen. OG jeg kan ikke vente! Nu har jeg haft den fornøjelse at have arbejdet sammen med Mads Peder Nordbo, der har studeret runerne på universitetet. Når jeg sidder med Odins Labyrint kan jeg ikke lade være med at se Nordbo for mig med hans skæve lumske humor. Han er mindst lige så fascinerende i live som i hans bog… så hvis du har chancen for at komme til et arrangement med ham, så gør dig selv den tjeneste at gøre det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *