Farvel fra Urds Kilde – God dag fra Nordisk Zen

Så er tiden kommet hvor ophørsudsalget på Urds Kilde stopper, og Urd Kilde dermed holder op med at fungere som tidsskrift. Det er vemodigt, men om end nødvendigt for at undgå underskud. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle de skribenter der i gennem tiden har bidraget til Urds Kilde, og samtidig takke alle de læsere der har vist deres interesse i tidsskriftet, for uden jer havde der slet ikke været noget blad at udgive.

Men hvor noget dør ud, der fødes noget nyt. Marius Anhalt, en af de ellers nyere skribenter her på Urds Kilde, har efter beskeden om at vi lukker og slukker, valgt at videreføre ånden fra Urds Kilde i et online gratis magasin. Nordisk Zen, et online magasin for asatroende og asatro interesserede, som Marius de sidste par uger har arbejdet hårdt på at få klargjort til lanceringen d.2.sep. Enkelte andre skribenter og støtter til Urds Kilde har også valgt at støtte op om Marius’ ide og er begyndt at bidrage til det nye online gratis magasin.

Urds Kilde tager det som et positivt tiltag at der bliver opstartet et online magasin, og vi har indgået en overleveringsaftale hvor artiklerne fra Urds Kilde bliver overdraget til Nordisk Zen. Derfra er det op til Nordisk Zen, efter aftale og accept med den enkelte skribent, at få offentliggjort visse af artiklerne fra vores udgivelser. Dette glæder vi os over, for så kan alle de gode artikler blive foreviget et sted for folket kan læse dem, frem for at visne væk hjemme skufferne.

Urds Kilde bakker op om initiativet og vi glæder os meget til at arbejde sammen med Nordisk Zen, især med håb om at det kommer til at kører godt for det nye online magasin.

Gå ind, deltag og vær med, det er nu i opstartsfasen at vi alle sammen kan være med til at forme hvordan indholdet skal tage sig ud på det nye online magasin for asatroende og asatro interesserede. nordiskzen.dk

Tak for denne gang

År og Fred

Urds Kilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *