Og vinderen er…

Der var kun fire, der bød på min digtsamling Daggry i forbindelse med min konkurrence Vind vogonsk poesi. Alle fire modtager selvfølgelig en digtsamling. Tak for ymtene Jack, Thaysen, Rune og Jesper. Jeg vil lige fremhæve Thaysens fantastiske haiku indslag, der må være en vogonsk digter værdi:

Nu ikke så hurtig.
Vogonsk Haiku
Blade på vejen
Støvle skrider hurtigt ud
Ansigt møder vej

Thaysen 2014.

Da jeg har udlovet fem digtsamlinger og har en i overskud, har jeg valgt at være i gavehumør og give de tre venner og frænder, der på Fjæsbog har udtrykt dette ønske. Der vil komme en digtsamling til Marianne, Alfred og Mikael.

Tak for interessen.

En tanke om “Og vinderen er…”

  1. Selv om det ikke står der direkte, så vil jeg betragte mig som vinderen, da mit digt bliver fremhævet. Tak for hæderen mine kære dødelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *