Livtraser

Sindsudviddende siden 2001Velkommen til et mørkere livtraser

Jeg har længe ønsket at præsentere en mere mørk og dyb hjemmeside. En side, som jeg syntes er mere spændende at dyrke. Jeg begyndte med et eksperiment med et andet hjemmesideprojekt. Dette blev jeg glad for og jeg sammenlagde den med livtraser.dk…. og så døde den. Noget mere skulle til. Derfor en relancering af livtraser.dk, der er mørkere og dybere og faktisk tættere på det oprindelige udseende af livtraser.dk og oprindelige idé med livtraser.dk

Tak til Annamaria Anhalt for de stemningsfulde billeder af mig: www.annamaria.dk og www.anhalt.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg ved hvor du bor

Den her hjemmeside bruger alle mulige luskede kneb fra Google og Facebook til at spore dig og tjene penge på dig. Simpelthen fordi jeg er nysgerrig og fordi det er meget nemt tjente penge. Oplysningerne gemmes i små fodspor kaldet cookies. Hvis du ikke bryder dig om det, så gør som jeg: brug Firefox og tilføjelser som Privacy Badger og Self-Destructed Cookies. Du kan også selv slette dine fodspor, men nogle er faktisk ret nyttige.

Sporene

Det som var

Nyeste ytringer