Livtraser

Sindsudviddende siden 2001Snøft, snøft – fornølet :(

Hvor træls, så bliver man forkølet bedst, som man har aller travlest. Okay, alle ligger også bare syge nu – så hvorfor skulle jeg gå forbi? Heldigvis er konen vendt hjem fra Århus (eller hedder det Aarhus?), så hun kan pylrer om mig. Nej, jeg prøver ikke at være mande ynkelig, men det er s** træls.

Nåh, jeg får da surfet på nettet og set en masse Youtube. Elsker bare den svenske kok. Den her er en af mine ynglings:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg ved hvor du bor

Den her hjemmeside bruger alle mulige luskede kneb fra Google og Facebook til at spore dig og tjene penge på dig. Simpelthen fordi jeg er nysgerrig og fordi det er meget nemt tjente penge. Oplysningerne gemmes i små fodspor kaldet cookies. Hvis du ikke bryder dig om det, så gør som jeg: brug Firefox og tilføjelser som Privacy Badger og Self-Destructed Cookies. Du kan også selv slette dine fodspor, men nogle er faktisk ret nyttige.

Sporene

Det som var

Nyeste ytringer