Livtraser

Sindsudviddende siden 2001Only a Human

Noget der engang slog mig mens jeg sad og så en Hollywood film var at vold er mere acceptabelt end sex. Det er helt i orden at se helten dræbe utallige mennesker uden nogen som helst tegn på anger, men oftest faktisk nyde det. Men se hans tissemand? Det ville dog være forfærdeligt. Hvorfor er vold og død mere acceptabelt end det livsgivende? USA er et sært land på mange måder. I USA er der en slags døds- og voldskult, mens sex og nydelse er yderst forargeligt. I de mere vovede film er der dog begyndt at snige sig nogle bryster ind og på det seneste er der ligefrem kommet en enkelt tissemand frem en sjælden gang – til stor forargelse. Til deres forsvar rummer de fleste voldsfilm ikke realistisk vold og voldsfilm, som faktisk fremstiller vold realistisk, er ret kontroversielle. Hvilket dog ikke gør det hele meget bedre. For mig er det mere forargeligt at fremstille vold som noget underholdende uden konsekvenser end at vise, hvor forfærdelig krig og vold er, og hvilke forfærdelig ting de gør ved mennesker.

At hylde livet

Mit livssyn hylder livet. Det er et livssyn jeg genfinder i asatroen. Asatroen (især set i Hávamál) har mange lighedstræk med buddhismen: f.eks. reglen om den gyldne middelvej. Men hvor det i buddhismen drejer sig om at slippe ud af det evige hjul, handler asatroen om at holde hjulet kørende. Asatroen handler om livet før døden og bekymrer sig ikke meget om livet efter døden.

Vores samfund har en skræk for sex og for det nøgne menneske. I min verden er det at mene, at det er skadeligt og skammeligt at være nøgen men okay at underholde med vold og død, et symptom på et samfund, der er kommet væk fra det naturlige og glæden ved livet. Vi dyrker nærmest døden mere end livet.

Jeg er ikke naturist. Jeg syntes, det er naturligt at have tøj på i mange situationer, men omvendt syntes jeg også det er naturligt at være nøgen – f.eks. i bad og på stranden. Jeg elsker bare at kunne mærke min krop gennem nøgenhed i naturen.

Jeg har valgt at bringe et lille offer. Jeg står ved, at jeg er ligeså naturlig nøgen som med tøj på, ved at få taget nogle smukke billeder af mig. Billeder jeg har lagt ud på hjemmesiden. Mit offer er mit lille bidrag til en mere naturlig verden. Det er Annamaria Anhalt, der har taget farvebillederne og Marius Anhalt, der har taget de sort/hvid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg ved hvor du bor

Den her hjemmeside bruger alle mulige luskede kneb fra Google og Facebook til at spore dig og tjene penge på dig. Simpelthen fordi jeg er nysgerrig og fordi det er meget nemt tjente penge. Oplysningerne gemmes i små fodspor kaldet cookies. Hvis du ikke bryder dig om det, så gør som jeg: brug Firefox og tilføjelser som Privacy Badger og Self-Destructed Cookies. Du kan også selv slette dine fodspor, men nogle er faktisk ret nyttige.

Sporene

Det som var

Nyeste ytringer

 • Gamle nordiske navne (95)
  • sofie odinson

   hej: jeg har hørt og læst at navne t sofie skull e betyd e sol og hvad komme r mit efter navn af jeg hedde r telfæ ldigt odins on til efter navn. Sofie ...

   30/5-'18, 13:04

  • Storm

   Her er et Googl e trans late link så kan du høre hvord an det udtal es 🙂 https ://tr ansla te.go ogle. dk/#i s/da/ eira

   16/5-'18, 19:16

 • Religiøse genstande (2)
  • Storm

   Hej Sofie , dejli gt at høre at du finde r svar i asatr oen. Efter min menin g er man asatr oende , når man kalde r sig asatr oende . Asatr oen har ingen ...

   16/5-'18, 19:21

 • Livets højtider (15)
  • Storm

   Jeg er desvæ rre ikke opdat eret omkri ng blotl aug i Danma rk. Men på Fyn er der Uias blotl aug og jeg tror stadi g Folkv ang blotl aug finde s. Eller s prøv ...

   16/5-'18, 19:14

  • Sofie odinson

   Hej jeg gerne høre om der er asatr oende i nærhe den af juels minde jeg vil gerne i konta kt med nogle der har samme overb evisn inger som jeg, ...

   15/5-'18, 23:13

 • Fotokunst (2)
  • Storm

   Tusin d tak

   16/5-'18, 19:13

 • Older »