Livtraser

Sindsudviddende siden 2001Mere om Stav

Den svenske blog Hedniska Tankar er altid et besøg værd. Hans blog opdateres hyppigt med ofte godt uddybende indlæg om bl.a. stof relateret til asatro. Senest har han i relation til min kortfattede Stav artikel (kort fordi jeg ikke aner en bjælde om Stav), skrevet en god artikel om Stav. Jeg er i hvert fald blevet noget klogere. Men bliv selv mere oplyst om Stav på Hedniska Tankar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg ved hvor du bor

Den her hjemmeside bruger alle mulige luskede kneb fra Google og Facebook til at spore dig og tjene penge på dig. Simpelthen fordi jeg er nysgerrig og fordi det er meget nemt tjente penge. Oplysningerne gemmes i små fodspor kaldet cookies. Hvis du ikke bryder dig om det, så gør som jeg: brug Firefox og tilføjelser som Privacy Badger og Self-Destructed Cookies. Du kan også selv slette dine fodspor, men nogle er faktisk ret nyttige.

Sporene

Det som var

Nyeste ytringer