Livtraser

Sindsudviddende siden 2001Melodi Grand Pis

Så vandt vi sgu lortet. Jeg så ikke selv showet, men hvis den danske sang var den bedste, så var de andre godt nok ringe. Magen til kitsch sang skal man lede længe efter. Men tillykke Danmark. Nu kan mine licens penge gå til noget bare lidt nyttig: en reklame for Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg ved hvor du bor

Den her hjemmeside bruger alle mulige luskede kneb fra Google og Facebook til at spore dig og tjene penge på dig. Simpelthen fordi jeg er nysgerrig og fordi det er meget nemt tjente penge. Oplysningerne gemmes i små fodspor kaldet cookies. Hvis du ikke bryder dig om det, så gør som jeg: brug Firefox og tilføjelser som Privacy Badger og Self-Destructed Cookies. Du kan også selv slette dine fodspor, men nogle er faktisk ret nyttige.

Sporene

Det som var

Nyeste ytringer