Livtraser

Sindsudviddende siden 2001Hvem søren er hun?!

Jeg ved ikke, hvor mange gange, at jeg har set Nirvanas “Smells Like Teen Spirit”, men i går fik jeg øje på hende her blandt publikumet på bænkene. Er det bare mig, eller passer hun bare ikke ind? Jeg har søgt på nettet, men kan ikke finde noget info om hende.

Strange girl in Nirvana Video

Who is she?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg ved hvor du bor

Den her hjemmeside bruger alle mulige luskede kneb fra Google og Facebook til at spore dig og tjene penge på dig. Simpelthen fordi jeg er nysgerrig og fordi det er meget nemt tjente penge. Oplysningerne gemmes i små fodspor kaldet cookies. Hvis du ikke bryder dig om det, så gør som jeg: brug Firefox og tilføjelser som Privacy Badger og Self-Destructed Cookies. Du kan også selv slette dine fodspor, men nogle er faktisk ret nyttige.

Sporene

Det som var

Nyeste ytringer