Livtraser

Sindsudviddende siden 2001But mom, I don’t want be dressed!

But mom...

Jeg forstår ikke hvorfor nøgenhed er så stor en ting. Det er okay at være nøgen med vennerne i omklædningsrummet… men ikke på stranden, i haven eller med veninderne? Der er ingen der lider overlast af et nøgent menneske – heller ikke børn… men måske er det bare fordi, at jeg selv nyder at være nøgen, når det føles naturligt… jeg er nok hensynsfuld blufærdig. Jeg kan ikke lide at genere folk med at være nøgen. Jeg gør det jo ikke fordi jeg gerne vil have folk ser mig nøgen. Men ellers er jeg meget afslappet med nøgenhed.  Derfor var det helt naturligt at slå til, da Marius og Annamaria Anhalt søgte nogle modeller til boudoir billeder, sagde jeg straks ja. Det blev der nogle meget flotte billeder ud af, som jeg vil bruge til at promovere et mere afslappet forhold til nøgenhed.

BoudoirOnly A Human

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg ved hvor du bor

Den her hjemmeside bruger alle mulige luskede kneb fra Google og Facebook til at spore dig og tjene penge på dig. Simpelthen fordi jeg er nysgerrig og fordi det er meget nemt tjente penge. Oplysningerne gemmes i små fodspor kaldet cookies. Hvis du ikke bryder dig om det, så gør som jeg: brug Firefox og tilføjelser som Privacy Badger og Self-Destructed Cookies. Du kan også selv slette dine fodspor, men nogle er faktisk ret nyttige.

Sporene

Det som var

Nyeste ytringer

 • Gamle nordiske navne (70)
  • Winnie

   hejsa tænkt e på om Bertr am og Thyra er navne du kan fortæ lle mere om ? i øvrig t en rigti g god side du har dig og ...

   18/2-'17, 23:39

  • K Damsted

   Jeg har andet steds på nette t læst at Terje er gamme lt nordi sk navn afled t af Tor Geir som skull e have betyd ninge n Tors spyd? Er det noget ...

   21/12-'16, 12:49

  • Storm

   Jeg kendt e ikke forme n Vigga . Men Viggo er et sjovt navn. Det er det oldno rdisk e ord vig, der betyd er kamp, som har været et smut ...

   21/12-'16, 8:54

 • Om blotet (3)
  • alex

   tak for dit svar jeg køre også selv til sjæll and og blote r med blotg ruppe n sol i Roski lde vi er et par stykk er her fra esbje rg ...

   24/1-'17, 23:06

  • Storm

   Hejsa , tak for din inter esse for asatr oen. Jeg har flere gange forsø gt at stabl e noget på benen e her på egnen , men efter at det sidst e ...

   13/12-'16, 16:13

  • alex

   hej ville bare spørg e om du blote r endnu vis du gør det ville jeg godt høre fra dig det er jo en gamme l sige den ...

   10/12-'16, 22:03

 • Older »