Livtraser

Sindsudviddende siden 2001But mom, I don’t want be dressed!

But mom...

Jeg forstår ikke hvorfor nøgenhed er så stor en ting. Det er okay at være nøgen med vennerne i omklædningsrummet… men ikke på stranden, i haven eller med veninderne? Der er ingen der lider overlast af et nøgent menneske – heller ikke børn… men måske er det bare fordi, at jeg selv nyder at være nøgen, når det føles naturligt… jeg er nok hensynsfuld blufærdig. Jeg kan ikke lide at genere folk med at være nøgen. Jeg gør det jo ikke fordi jeg gerne vil have folk ser mig nøgen. Men ellers er jeg meget afslappet med nøgenhed.  Derfor var det helt naturligt at slå til, da Marius og Annamaria Anhalt søgte nogle modeller til boudoir billeder, sagde jeg straks ja. Det blev der nogle meget flotte billeder ud af, som jeg vil bruge til at promovere et mere afslappet forhold til nøgenhed.

BoudoirOnly A Human

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg ved hvor du bor

Den her hjemmeside bruger alle mulige luskede kneb fra Google og Facebook til at spore dig og tjene penge på dig. Simpelthen fordi jeg er nysgerrig og fordi det er meget nemt tjente penge. Oplysningerne gemmes i små fodspor kaldet cookies. Hvis du ikke bryder dig om det, så gør som jeg: brug Firefox og tilføjelser som Privacy Badger og Self-Destructed Cookies. Du kan også selv slette dine fodspor, men nogle er faktisk ret nyttige.

Sporene

Det som var

Nyeste ytringer

 • Gamle nordiske navne (77)
  • randi

   Hej. Venel ite er et gamme lt sagn og navne t betyd er mod.

   25/4-'17, 23:14

  • Storm

   Hej Maria , tusin d tak for din henve ndels e og undsk yld det meget sene svar. Det er dejli gt at høre, at min side blive r brugt . Sejr og ...

   8/4-'17, 9:25

  • Maria

   Hej Rober t. Tak for en god hjemm eside med god inspi ratio n. Jeg brugt e den meget , da jeg skull e finde et navn til min datte r, det endte ...

   4/3-'17, 20:30

 • Stands frygten for terrorisme! (1)
  • mb

   oow RuneE ,I was here a minut e befor e and than there wasn& #039; t a V shot , now yo show more that 1 for VOSS& lt; inter estin g ...

   24/4-'17, 20:12

 • Asatro Helligdage (1)
  • henrik K

   Krist endom mens ideer om næste kærli ghed og falsk e løfte r om et virtu elt efter liv, er mere ude af trit med liber alism en og globa liser ingen end Ase-t roen! !

   31/3-'17, 8:57

 • Folkebaseret asatro (1)
  • Harald B.

   Hold kæft en gang new-a ge asa-h ippe vrøvl du har gang i....

   28/2-'17, 13:59

 • Older »