Livtraser

Sindsudviddende siden 2001Advarsel mod lavestebud.dk

Jeg bringer her en advarsel mod de nye såkaldte “auktionsider” som http://lavestebud.dk og http://ziinga.dk Et er at de rent faktisk er lotteri – der måske er ulovligt i Danmark. Hvad værre er, at de rent faktisk snyder. Så gør ikke samme fejl som mig og spild dine penge der! Min konklussion er som sædvanlig, der er ingen nem vej til guldet – kun arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jeg ved hvor du bor

Den her hjemmeside bruger alle mulige luskede kneb fra Google og Facebook til at spore dig og tjene penge på dig. Simpelthen fordi jeg er nysgerrig og fordi det er meget nemt tjente penge. Oplysningerne gemmes i små fodspor kaldet cookies. Hvis du ikke bryder dig om det, så gør som jeg: brug Firefox og tilføjelser som Privacy Badger og Self-Destructed Cookies. Du kan også selv slette dine fodspor, men nogle er faktisk ret nyttige.

Sporene

Det som var

Nyeste ytringer